Se cunoaşte faptul că secretul unui om de afaceri constă în parteneriate de succes, tocmai de aceea subliniem importanţa implicării consultantului în interesul tău, ca partener, prin:

Cele mai bune soluții

Identificarea instituţiilor financiare unde eşti eligibil şi dintre acestea alegem împreună cele mai bune variante de finanţare cu costuri competitive. Asistenţă la întocmirea dosarului de credit.

Timp economisit

Având calitatea de colaboratori ai instituţiilor financiare nu va trebui ca tu să faci drumuri repetate la bancă pentru depunerea documentelor solicitate, acest lucru cade în sarcina noastră.

Costuri mai mici

Prin serviciile noastre vei fi la curent cu cele mai noi oferte şi promoţii sau vei beneficia de dobânzi, comisioane şi costuri generale competitive pe care cu greu le-ai găsi sau obţine singur.

Intermedierea financiară reprezintă timp redus și puține bătăi de cap. Cunoaștem foarte bine cui să ne adresăm, cărui tip de bancă, cărui tip de personal din bancă și asta contează. Un antreprenor cu cât crește în business cu atât din punctul meu de vedere, ar trebui să se îndrepte către un consultant financiar.